Selecteer een pagina

Hoorn

Het team

Bij Amberrosia Hoorn in de nabijheid van Hoorn werken wij met enthousiaste medewerksters (PM’ers) die in het bezit zijn van een MBO opleiding. Tevens zijn wij allemaal in het bezit van een EHBO-diploma en een VOG. Op een groep van twaalf kinderen zijn in ieder geval twee van ons aanwezig, dit is ook afhankelijk van de groepssamenstelling en de berekening kind-leidsterratio volgens de wet.

Vaste leidsters Amberrosia

Amberrosia is een kleinschalige kinderopvang in de omgeving van Hoorn. Alle kinderen spelen samen op 1 groep en omdat we met zes vaste leidsters zijn betekent dit dat uw zoon(s) en/of dochter(s) altijd dezelfde leidsters heeft/ziet. Uw kind voelt zich daardoor sneller vertrouwd en veilig. Tevens heeft uw kind een eigen mentor die de ontwikkelingen bijhoudt.

Groepshulp

Naast de pedagogisch medewerksters werken wij ook met een groepshulp. Zij ondersteunen de pedagogisch medewerk(st)ers met uiteenlopende taken zoals het voorbereiden van de maaltijden, opruimen na het eten, de was en algemene hygiëne.

Invallers (bij ziekte en vakantie)

Om de continuïteit op de groep te bewaren zal er in het geval van ziekte of vakantie een PM’er vanuit Almere, Lelystad, Arnhem of Emmen op de groep in Koggenland werken. Zij zijn bekent met elkaar als collega’s en het beleid en werkwijze bij Amberrosia.

Pedagogisch beleidsplan Amberrosia

De PM’ers van Amberrosia werken op basis van een pedagogisch beleidsplan.

Contactformulier

    foto amberrosia hoorn

    merith
    Merith Schoemaker

    Ik ben Merith Schoemaker, 43 jaar oud en moeder van drie kinderen. Mijn jongste dochter is net drie jaar geworden. Samen met mijn partner Dani ben ik van het begin af aan betrokken geweest bij het opzetten van ons kindercentrum Amberrosia Koggenland. Ik heb de opleiding PW 4 afgerond en werk zowel op de dagopvang als de bso.

    Onze visie is: veel buiten zijn en veel beweging voor kinderen. Door de heerlijke grote tuin en grote binnenruimte is dat heel goed mogelijk bij ons. Iedere dag werk ik met plezier met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich prettig en veilig bij ons voelt. Ook het contact met de ouders is heel belangrijk. Het vertrouwen moet er zijn. Ouders laten tenslotte hun meest kostbare bezit bij jou achter. Omdat ik zelf moeder ben, begrijp ik heel goed hoe moeilijk het in het begin kan zijn. Ouders mogen ons altijd bellen, al is het een paar keer per dag, als zij willen weten hoe het met hun kindje gaat.

    Wij zijn een kleinschalig bedrijf met vaste medewerksters en dat willen wij ook zo houden. Dan blijft het persoonlijk en overzichtelijk en de kinderen zien altijd dezelfde gezichten. Dat schept vertrouwen en een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

    silvia
    Sylvia Schrandt

    Hallo allemaal, ik ben Sylvia Schrandt (51 jaar) en samen met Ton Schrandt zijn wij de trotse ouders van Marleen (16) en Mark (14). Ik werk nu ca. 12 jaar met kinderen waarvan de helft professioneel als pedagogisch medewerkster. Je zou kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Ik heb voor diverse grote stichtingen gewerkt en werk nu bijna 2 jaar met heel veel plezier bij Amberrosia Koggenland. Bij Amberrosia is het kleinschaliger, maar hierdoor ook veel persoonlijker. Dit werkt voor mij heel prettig. Ook door het samenwerken met de ‘baas’ zelf is het persoonlijker. Hierdoor ben ik nòg meer bij Amberrosia betrokken dan op mijn vorige locaties. Zo heb ik hier al verschillende projecten gestart.

    Ik vind het heerlijk om een vertrouwensband op te bouwen met een kind, zodat het kind zich bij mij/ons veilig kan voelen en zodat wij samen aan de ontwikkeling kunnen werken. Wat mij betreft blijf ik nog heel lang met heel veel plezier met deze (en nieuwe) kinderen werken.


    Jacqueline Beets

    Mijn naam is Jacqueline Beets en ik woon samen met mijn man en onze zoon (2016) in Grootebroek.  Sinds augustus 2018 ben ik met  veel plezier werkzaam bij Amberrosia Koggeland. Al ruim17 jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang bij verschillende grote organisaties. Maar door het kleinschalige van Amberrosia is alles veel persoonlijker en gemoedelijker, wat ik heel fijn vind werken. Wat ik zo mooi vind aan kinderopvang is, is het zien opgroeien en ‘groot’ worden van kinderen en dat kinderen in een veilige en stabiele omgeving groot mogen worden.

    In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en spelen wij graag spelletjes.


    Sabrina Nagel

    Mijn naam is Sabrina Nagel. Ik ben geboren op 31 mei 1984 en samen met mijn man heb ik drie prachtige zoons. Mijn oudste heet Christian en is geboren in 2011 en mijn “ukkies” heten Michael en Aiden en zijn geboren in 2015. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Amberrosia Koggenland.

    Ik ben hier begonnen als groepshulp, maar kreeg al snel de mogelijkheid om de opleiding te volgen. Deze kans heb ik uiteraard niet laten schieten met als resultaat dat ik sinds 2018 officieel gespecialiseerd pedagogisch medewerker ben. Het is voor mij een hele stap geweest aangezien ik nooit heb geweten heb welke beroepsrichting ik op wilde. Nu heb ik het gevonden en is het een passie van mij geworden. Waarschijnlijk omdat ik zelf kinderen heb gekregen en heb gezien hoe leuk het is om met kinderen te zijn en hoe belangrijk het is dat kinderen een goede basis krijgen vanuit huis, maar zeker ook vanuit de opvang.

    Zelf ben ik spontaan en altijd in voor een leuke activiteit met de kinderen. Mijn hobby is dansen en dit doe ik ook graag op mijn werk met de kinderen.


    Femke Wartenhorst

    Mijn naam is Femke Wartenhorst en ik ben 19 jaar oud ( 2019). Ik woon in Abbekerk en Twisk vanwege gescheiden ouders. Ik heb afgelopen jaar mijn ‘Onderwijsassistent’ niveau 4 diploma behaald. Ik ben die opleiding gaan volgen omdat ik altijd al gezegd heb dat ik juf wilde worden. Door middel van stage ben ik erachter gekomen dat ik dat toch niet wilde, dus heb ik besloten om een tussenjaar te nemen en te gaan werken met kinderen, omdat ik met kinderen werken wel heel leuk vind!  En nu werk ik al sinds juni 2019 met veel plezier bij Amberrosia!

    Ik vind het hier erg leuk omdat je met verschillende leeftijden werkt en dat maakt iedere dag toch weer anders.

    Ook vind ik dat het hier heel persoonlijk is want de locatie is niet heel groot, waardoor het contact met iedereen erg prettig is!

    Opvang

    Waarom ons kinderopvang in Hoorn...

    Lees verder »

    Bedrijfsfilm

    Beelden zeggen meer dan duizend woorden; bekijk daarom de bedrijfsfilm van ons ...
    Lees verder »

    Het team

    Ons team bestaat uit zes vaste ervaren leidsters die al geruime tijd werkzaam...
    Lees verder »